Szállítási feltételek

1. A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetésének módja,a megrendelt termék fizetési módja.
Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését,amely tartalmazza a megrendelésszámot (erre kell hivatkozni az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában). Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.(bankszámlaszámunkat az
impresszum menüpontban találja meg) 
Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni.
Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni. 
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla egyben garancialevélként is szolgál. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz Szállítás Díjszabása:

  1. Rendelési Súly     0-2 Kg. Között A Házhoz Szállítás Díja:1190 Ft.
  2. Rendelési Súly     2-5 Kg. Között A Házhoz Szállítás Díja: 1590 Ft.
  3. Rendelési Súly   5-10 Kg. Között A Házhoz Szállítás Díja: 2060 Ft
  4. Rendelési Súly 10-20 Kg. Között A Házhoz Szállítás Díja: 2490 Ft
  5. Rendelési Súly 20-30 Kg. Között A Házhoz Szállítás Díja: 2930 Ft.
  6. Rendelési Súly 30-40 Kg. Között A Házhoz Szállítás Díja: 3250 Ft.

2. Szállítási határidő
A  megrendelés visszaigazolásától számitott 3-5 munkanap. 

3. Házhoz szállítási információk
A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag a GLS futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-16 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. 
Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

4. Csak Magyarországra szállítunk.k.