Átvételi és fizetési módok

1. A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetésének módja,a megrendelt termék fizetési módja.
Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, amely tartalmazza a megrendelésszámot (erre kell hivatkozni az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában). Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.(bankszámlaszámunkat az
Impresszum menüpontban találja meg)
Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni.
Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni. 
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla egyben garancialevélként is szolgál. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz Szállítás Díjszabása:

Rendelési Súly     0-2 Kg. Között A Házhoz Szállítás Díja:1190 Ft.
Rendelési Súly     2-5 Kg. Között A Házhoz Szállítás Díja: 1590 Ft.
Rendelési Súly   5-10 Kg. Között A Házhoz Szállítás Díja: 2060 Ft
Rendelési Súly 10-20 Kg. Között A Házhoz Szállítás Díja: 2490 Ft
Rendelési Súly 20-30 Kg. Között A Házhoz Szállítás Díja: 2930 Ft.
Rendelési Súly 30-40 Kg. Között A Házhoz Szállítás Díja: 3250 Ft.